Kanaal30 UTRECHT

Kanaalweg 30 3526 KM Utrecht

Kanaal30 is dé nieuwe creatieve broedplaats in Utrecht. Je stapt bij ons een bruisende omgeving binnen. Zoek jij als creatieve ondernemer een inspirerende werkplek? Of een bijzondere locatie voor jouw event? Neem contact op.

EVENTS & MEETINGS
Bedrijven, instellingen en organisaties kunnen hier hun workshops, trainingen, vergaderingen, break-out sessies of grootschaliger evenementen organiseren. We kunnen groepen kwijt van 2 tot zo’n 200 personen. Hoge ramen zorgen voor een fijne lichtinval, de akoestiek is subliem en de seminarruimte is comfortabel en flexibel indeelbaar. Kanaal30 heeft een zeer centrale ligging en beschikt over eigen parkeerterrein.

CREATIVE HOT&SPOT
Kanaal30 beschikt over luxe kantoorruimtes en atelierruimtes, maar ook over twee hallen vol bijzondere werkplekken in containers, kassen en keten. Zo werken  er fotografen, vormgevers en videomakers. Maar ook keramisten, een social mediaspecialist, trendwatcher, stylingcoaches, een kunstschilder en een edelsmid. Je vindt er zelfs een geluidsstudio én een goochelaar.

EAT & DRINK
Waar gewerkt wordt, wordt ook gegeten. Marcus is het kloppend hart van Kanaal30. Hier is het volop genieten van frisse salades, knapperige broodjes en versgebrande koffie. Niet onbelangrijk – wij combineren het nuttige graag met het aangename – Marcus staat ook bekend om de sublieme wijnen en diverse speciaalbieren van onder andere Duvel en Vedett. Zó van de tap in je hand. Naast mooie planken vol lekkers. Zie je jezelf al zitten tijdens de vrijmibo? De deur staat wagenwijd open voor iedereen, van stadsbewoner tot flexwerker.

Instagramstrategie halve dag (GEVORDERDEN)

In een halve dag je Instagramstrategie aanscherpen? Met meerdere Instagramexperts aan de gang om de groei in te zetten naar een hogere interactie en meer volgers.

Docente: Kirsten Jassies
Prijs: € 199,00 Meer informatie

Datum Tijden Locatie Beschikbaar  
vrijdag 29 mei 2020 13:00 - 17:00 Kanaal30 UTRECHT 13 / 14   Inschrijven

Instagramtraining voor zzp-ers en bedrijven (STARTERS)

Altijd al nieuwsgierig geweest naar de ins en outs van Instagram? Naar hét geheim van een succesvol Instagram account?

Docente: Kirsten Jassies
Prijs: € 299,00 Meer informatie

Datum Tijden Locatie Beschikbaar  
vrijdag 15 mei 2020 10:00 - 17:00 Kanaal30 UTRECHT 12 / 14   Inschrijven